Mijn stad Sint-Niklaas | 03/07/18


Mijn stad Sint-Niklaas | 03/07/18


Volg de Rode Duivels op groot scherm in het grootste fandorp

Datum:03/07/18 | Mijn Stad: Sint-Niklaas

De WK-gekte kan weer helemaal losbarsten in Sint-Niklaas. Alle matchen van de Rode Duivels zijn te volgen op een groot scherm in het grootste fandorp van Oost-Vlaanderen, met plaats voor 12.000 supporters!
Net als tijdens het voorbije EK en WK richt de vzw achter Café ‘t Hemelrijk opnieuw een gigantisch fandorp in, dat de naam ‘Goalski’ meekreeg. Place to be is het Hendrik Heymanplein, waar plaats is voor 12.000 duivelse supporters. Daarmee is ‘Goalski’ het grootste fandorp van Oost-Vlaanderen.
Praktisch
Alle matchen van de Rode Duivels (zie onder) zijn te volgen op een gigantisch scherm van 45 vierkante meter. Het fandorp gaat anderhalf uur voor de match open, en is toegankelijk via een ingang aan de kant van de Grote Markt. Er zijn drankstandjes, foodtrucks en na de match zorgen dj’s ervoor dat het feestgedruis verdergaat.
Opgelet: met een rugzak, grote handtas, paraplu of vlaggenstok word je niet toegelaten tot het terrein.
Agenda
De eerste matchen van de Rode Duivels vinden plaats op maandag 18 juni om 17u tegen Panama, op zaterdag 23 juni om 14u tegen Tunesië en op donderdag 28 juni om 20u tegen Engeland. Al twijfelt er haast niemand aan dat daar nog een paar matchen zullen bijkomen. Wie écht in de Duivels gelooft, mag 15 juli al in de agenda aanstippen: dan wordt de finale gespeeld.


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op