Mijn stad Oostende | 27/07/18


Mijn stad Oostende | 27/07/18


KVO start nieuwe seizoen

Datum:27/07/18 | Mijn Stad: Oostende

Net als vorig jaar begint morgen om 20:30 het seizoen van KV Oostende met een thuismatch tegen Moeskroen. Dat werd toen geen succes, met 0-1 verlies een een rode kaart voor de ondertussen naar Al-Jazira vertrokken kapitein Sebastien Siani. Het was de start van een desastreuze eerste seizoenshelft die uiteindelijk leidde tot het ontslag van coach Yves Vanderhaeghe.
Maar niet getreurd, een nieuw seizoen, met aan het hoofd de jonge ambitieuze Gert Verheyen, dient zich al aan. Bij KVO willen ze het kwakkelseizoen liefst zo snel mogelijk in de vergetelheid spelen. En daarbij hoort ook de juiste omkadering. Met partner Maes Pils wordt een extra ‘summer pop-up’ fanzone ingericht achter de D-tribune (kant Mediamarkt) met vijf zomerse matchen lang een uur voor de aftrap happy hour (twee pintjes voor de prijs van één, vanaf 19u).
Dat betekent dat ook na Moeskroen (28/07) de thuismatchen tegen Genk (12/08), Zulte (24/08), Cercle (15/09) en Standard (te bepalen) van deze extra animatie zullen worden voorzien. Komaan KVO!


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op