Mijn stad Oostende | 02/10/20


Mijn stad Oostende | 02/10/20


Vancoppenolle Brillen

Datum:02/10/20 | Mijn Stad: Oostende

Vancoppenolle Brillen staat sinds 1977 als optiekzaak voor service, kwaliteit en kennis. Ze hebben ze er niet alleen een breed gamma aan brillen en zonnebrillen. Loop er gerust ook langs voor jouw contactlenzen, sportbril, zwem- of veiligheidsbril.

Klant centraal

Net als zijn vader Jean-Marie, maakt Pieter er samen met zijn medewerkers een punt van om je niet alleen te begeleiden in het kiezen van de voor jou meest geschikte bril. Die persoonlijke aanpak en klantgerichtheid zet zich ook door in de service die zij bieden nadat je jouw bril gekocht hebt. Zo kan je er bijvoorbeeld volledig gratis jouw bril laten bijregelen, neuspads en oortips vervangen of je brillenspray laten bijvullen.

Oogmetingen

Heb je het gevoel dat je de kleine lettertjes steeds moeilijker kan lezen? Een goede buur of kennis op straat minder snel herkend? Autorijden omwille van het verminderde zicht soms een uitdaging is? Ga dan gratis en volledig vrijblijvend langs bij Vancoppenolle Brillen voor een oogmeting. Wist je trouwens dat je dit best om de twee jaar doet? Zo ben je zeker dat jouw ogen steeds de beste zorgen krijgen.

Je vindt Vancoppenolle Brillen in de Peter Benoitlaan 7, een zijstraat van de Alfons Pieterslaan in Oostende.

Foto © Vancoppenolle Brillen

Vancoppenolle Brillen