Mijn stad Oostende | 13/11/20


Mijn stad Oostende | 13/11/20


Bluuf me je fikn va me … matte!

Datum:13/11/20 | Mijn Stad: Oostende

“Kging na ne fuif me mu velo en ka em tegn de meur gezet” deze zin klinkt in deze tijden als pure fictie in de oren. Lange strandwandelingen, met de kinderen naar ‘t Bosje of het Leopoldpark, fietstochtje op de Groene 62 of richting kinderboerderij de Lange Schuur op de Schorre, benadert dezer dagen voor vele Oostendenaren van mijn generatie meer de realiteit. Oostende zou Oostende niet zijn als er geen geestige gadgets gelanceerd worden door stadsgenoten om lach en leute te bewaren.
 
Alain en Ook Alain, buiten Oostende beter bekend als Sebastien Dewaele en Tom Vanrijckeghem brachten, jawel, een deurmat op de markt. ‘Bluuf me je fikn va me matte’ staat erop te lezen. Een meer dan duidelijke verwijzing naar de hit, ‘Bluuf me je fikn va me velo’ die ze als het Oostendse duo, Preuteleute, scoorden. Nu je niet naar hun optredens kan, bedacht Comedyshows.be dit leuk hebbeding voor deze bijzondere dagen.
 
Bovendien krijgen jouw kleine bubbels bij thuiskomst meteen wat Oostendse rock-’n-roll voor de voeten geworpen. En waar ze zonder gêne hun voeten mogen aan vegen.
 

De deurmat is gemaakt van ‘kunstkokos’ Je kan kiezen tussen 40 op 60 centimeter (29,99 euro) of 55 op 70 centimeter (39,99 euro). Bestellen kan op www.inthebox24.com.