Mijn stad Mechelen | 03/07/18


Mijn stad Mechelen | 03/07/18


Rozenfeesten in het Vrijbroekpark

Datum:03/07/18 | Mijn Stad: Mechelen

MECHELEN – In het provinciale domein het Vrijbroekpark vinden zondag de Rozenfeesten plaats. Tijdens deze feesten kunnen de bezoekers met al hun zintuigen komen genieten van de rozentuin die momenteel in volle glorie staat te pronken.
In de “High-tea” tent proeven de gasten hapjes en drankjes terwijl ze naar sfeervolle muziek van Demi Sec en het duo Wim Brabants en Aurélie Viegas luisteren . Dit gebeurt allemaal tussen de vele soorten rozen met al hun kleuren en geuren. De fleurige figuranten van Studio Belle Epoque laten zich van hun mooiste kant zien om helemaal in de stemming te komen.
In de infotent kan iedereen bij de rozengidsen terecht met alle vragen over rozen terwijl de rozenkwekers hun mooiste rozen te koop aanbieden. De rozentuingidsen nemen de bezoekers graag mee op één van de rozenwandelingen, deze starten aan de infotent om 14 , 16 en 18 uur.
In de Engelse tuin, vlakbij de rozentuin valt er tussen 13 uur en 18 uur van alles te beleven voor de kinderen met draaimolen, workshops, hapjes, drankjes, …
De Rozenfeesten zijn gratis toegankelijk van 13 tot 20 uur in het provinciaal domein aan de Ridder Dessainlaan 65 in Mechelen.


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op