Mijn stad Mechelen | 20/07/18


Mijn stad Mechelen | 20/07/18


Belpop Bonanza op nationale feestdag

Datum:20/07/18 | Mijn Stad: Mechelen

MECHELEN Belgische ontwerpers en Belgische muziek, dat staat er op het programma in Mechelen tijdens de nationale feestdag van zaterdag 21 juli. Voor de invulling zorgen de evenementen Belgunique Makers Markt en Belpop Bonanza Sessie op de Grote Markt. Van 10 tot 19 uur strijkt de Belgunique Makers Markt neer op de Grote Markt.
Tijdens deze markt stellen Belgische ontwerpers hun originele producten voor. Het gaat om unieke en lokale producten zoals onder andere lokaal gebrouwen bier, keramiek, juwelen en interieuraccessoires die de bezoekers kunnen kopen. Het avondprogramma vat om 20 uur aan met een editie van de Belpop Bonanza Sessie. Het duo Jan Delvaux en dj Bobby Ewing presenteren een verrassend défilé van Belgische artiesten.
De line-up bestaat uit kleppers als Marcel Vanthilt, Jess & James, Sioen, Liliane Saint-Pierre, André Brasseur, Tout va Bien, Jackobond, Mark Vosté en Jan De Smet uit het naburige Duffel. De feestelijke avond duurt tot 23 uur en is gratis toegankelijk. Een vuurwerk zal de nationale feestdag 2018 afsluiten.


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op