Mijn stad Mechelen | 10/08/18


Mijn stad Mechelen | 10/08/18


Met de fiets naar KVM

Datum:10/08/18 | Mijn Stad: Mechelen

KV Mechelen speelt op 17 augustus zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Het AFAS Stadion onderging opnieuw een grondige vernieuwing maar ook aan de supporters die met de fiets of de wagen naar de voetbalwedstrijden komen kijken, werd gedacht.
“We gaan naar frequenter rijdende shuttles vanop randparking Mechelen-Noord en we hebben onze fietsenparkings uitgebreid tot 3.000 plaatsen. En wie regelmatig met de fiets komt, wordt beloond”, zegt operationeel manager van KVM, Bram Scheerlinck.
Voor de fietsers worden de gratis fietsstallingen aan de ingang aan de Liersesteenweg en aan het Lyceum nabij de hoofdingang uitgebreid met ongeveer 3.000 plaatsen. Vanaf de thuiswedstrijd tegen Westerlo vangt er trouwens een actie aan om supporters die regelmatig met de fiets komen te belonen.
Ook wie zijn wagen aan de randparking van Mechelen-Noord, aan de Schaliënhoevedreef, plaatst krijgt nog meer service. “Niets zo lastig als te lang moeten wachten op een shuttle. Daarom laten we die shuttles frequent rijden. We zetten meer busjes in dan vorig seizoen zodat de wachttijden beperkt blijven. Bovendien wordt de shuttledienst dit seizoen voor elke wedstrijd ingericht.” #mijnstadmechelen #lovelocal


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op