Mijn stad Mechelen | 01/08/18


Mijn stad Mechelen | 01/08/18


Kinderen nemen het over van beachvolleyspelers

Datum:01/08/18 | Mijn Stad: Mechelen

Sinds de laatste week van juli en nog tot en met zondag 5 augustus is de Mechelse Grote Markt omgetoverd tot een groots strand. Nadat eerst de beachvolleybalspelers zich mochten uitleven, is het nu tijd voor de kinderen om plezier in het zand.
Het strand van Mechelen werd de laatste dagen van juli tijdens de 21ste editie van ‘Sporten onder den Toren’ ingenomen door meer den 750 beachvolleybalspelers. Zij streden in verschillende categorieën tegen elkaar voor de trofeeën in het bedrijven- en het recreantentornooi. De stijgende temperaturen deden de bezoekers bijna wegdromen van Braziliaanse stranden.
Maar nu is het aan de kinderen om zich in het zand uit te leven. Het strand op de Grote Markt werd omgedoopt tot ‘Mechelen Kinderstrand’. Tot en met zondag 5 augustus zijn ze met hun ouders welkom om zandkastelen te maken, mee te doen aan waterspelletjes, mee te dansen en om oneindig veel plezier te maken.
Ondertussen kunnen de ouders eveneens hun voeten in het zand steken en genieten met een heerlijke cocktail. De toegang tot het strand is gratis.


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op