Mijn stad Mechelen | 03/08/18


Mijn stad Mechelen | 03/08/18


Hier is jouw kans om cheerleader te worden bij GymFlex

Datum:03/08/18 | Mijn Stad: Mechelen

Er altijd al van gedroomd om cheerleader te worden? Of wil je een oude hobby weer oppikken? Dan moet je zeker een kijkje gaan nemen tijdens de open trainingen cheerleaden van GymFlex uit Mechelen. Wie interesse heeft is altijd welkom.
GymFlex Cheer behaalde in mei mooie resultaten op het Belgisch kampioenschap in eigen stad. Zo werden de juniors Belgisch kampioen in de categorie Junior pomdance, de seniors werden tweede in de categorie Senior cheer level 3 en de kids behaalden een sterke vijfde plaats in de categorie Peewee cheer.
Om nieuwe talenten te laten aansluiten of om geïnteresseerden te laten proeven, houdt de club open trainingen op zondagen 5, 19 en 26 augustus telkens van 18.30 tot 21 uur in Sporthal IHAM aan de Bautersemstraat 57. Het is geen vereiste om reeds ervaring te hebben.
Misschien maak je wel snel deel uit van de nieuwe groep die wordt gevormd: cheerdance kangoeroes. Deze zal tijdens de thuiswedstrijden van basketbalclub Kangoeroes Basket Mechelen (https://kangoeroesbasket.be) voor extra animatie zorgen in de zaal. #mijnstadmechelen #lovelocal


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op