0 0 vote
Article Rating

Mijn stad Mechelen | 06/06/18


Mijn stad Mechelen | 06/06/18


HAP bij Transit M

Datum:06/06/18 | Mijn Stad: Mechelen

MECHELEN – De fijnproevers en liefhebbers van een lekker verrassend hapje moeten dit weekend ongetwijfeld eens een bezoek brengen aan het Food Truck Festival HAP. Het festival staat van vrijdag tot en met zondag opgesteld aan Transit M op het Mechelse Douaneplein.
De gasten mogen zo’n 25 mobiele keukentjes of zogenaamde foodtrucks verwachten. Door hun gezellige opstelling komt u in een groot en vooral sfeervol openluchtrestaurant terecht. Het lekkerste eten en de beste wijnen worden geserveerd in combinatie met een setting die aan een vakantiesfeer doet denken. Hiervoor zorgen onder andere akoestische muzikanten en vintage dj’s.
Door de aanwezigheid van aangename zithoekjes, picknickdekens en betoverende lichtjes wordt Food Truck Festival HAP de ideale uitstap met het gezin, familie of vrienden en dit voor alle leeftijden. Voor de kinderen wordt er animatie en entertainment voorzien zodat de ouders van een zorgeloze dag kunnen genieten. De toegang tot het foodtruckfestival zelf is gratis.

0
0
vote
Article Rating


Volg deze discussie!
Abonneren op
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments