Mijn stad Leuven | 20/07/18


Mijn stad Leuven | 20/07/18


Snuif de heerlijke BURn sfeer op

Datum:20/07/18 | Mijn Stad: Leuven

Voor de 4de editie van het BURn Festival moet je nu vrijdag 20 juli vanaf 17u naar Jeugdcentrum Vleugel F, Brusselsestraat 61a. Daar wordt de binnenkoer van de Romaanse poort opnieuw omgetoverd tot een Urban Mekka. Tot middernacht geniet je hier van BURn’s eigenste breakdancers, slammers, rappers, zangers en meer. Van HipHop tot R&B, van breakdance tot twerk, van streetfood tot streetart; het staat allemaal op het programma van dit festival dat volledig in het teken staat van urban arts.
Naast tal van randanimaties kan je zelf aan de slag tijdens een van de mobiele workshops ‘urban craft’. Er is live graffiti, je kunt er veggy & Afro burgers achter de kiezen steken en uiteraard mag je uit de bol gaan op de tonen van de muziek of gewoonweg chillen in de pop-uptuin die voor de gelegenheid werd aangelegd.
Check Facebook BURn Festival 2018 voor de volledige line-up. BURn Leuven staat voor breakdance, Urban en Rap in Leuven en is er voor jongeren met een passie voor de urban arts. Info: www.burnleuven.be (es)


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op