Kennen jullie de Hasseltse Caroline Rigo al? Deze Topvisagiste en onderneemster is hooggewaardeerd in de beautywereld. Op 16 oktober lanceerde Caroline haar nieuw, duurzaam make-up label i.am.klean. Een zusterlijn van haar reeds bestaande minerale make-up merk Cent Pur Cent. Caroline ontwikkelde i.am.klean voor de vrouw die modieus maar bewust door het leven gaat. Iemand die op zoek is naar iets puur, Belgisch, gezond, luxueus en duurzaam.

De samenstelling van de i.am.klean lijn is zo puur en natuurlijk mogelijk. Dit betekent zonder toevoeging van talk, niet-natuurlijke olie, kleurstoffen, parfums en parabenen. Dit maakt de kans op allergische reacties veel kleiner en zorgt voor een mooie, frisse en natuurlijke verzorging.

De producten van I.am.klean bestaan uit 100% natuurlijke mineralen, zoals Mica-mineralen afkomstig uit de gebergtes in Peru. Deze mineralen worden op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Buiten Mica werken wij ook met titanium, ijzer en zink.

Wil je deze producten zelf eens uitproberen?
Zoek een verkooppunt in jouw buurt via: http://bit.ly/iamklean_hasselt

#mijnstadhasselt #kooplokaal #iamklean