Jammer genoeg kunnen we de gezelligheid van de Aalsterse winkelstraten, cafés en restaurants even niet opzoeken in het weekend. En hoewel we even niet kunnen kuieren in de Nieuwstraat, kunnen we het thuis wel extra gezellig maken!

Hoe maak je van jouw huis een (extra) ontspannende plek?

✨ Zorg voor een goede nachtrust in een gezellige slaapkamer. Kies voor zacht bedlinnen waar je uren kan in wegdromen. 

✨ We moeten ons niet meer haasten in de badkamer. Neem dus je tijd om je op te frissen en maak van je dagelijkse routine een ontspannend moment. Zachte handdoeken maken daar het verschil! 

✨ Terwijl de horecazaken in het centrum van Aalst geduldig op je wachten, kan je thuis even restaurant spelen! Maak een parel van je tafel met mooi servies en kook de favoriete gerechten van jou en je gezin/knuffelpartner.

✨ Niets gezelliger dan kaarslicht. Hoe meer hoe beter. Plaats een (geur)kaars tot je geen lege oppervlakten meer hebt. Voila, date night met je partner/knuffelcontact kan gewoon gezellig bij jou thuis doorgaan!

Nu denk je vast: allemaal goed en wel, maar wat als ik al die zaken niet in huis heb? Daar hebben we aan gedacht! Zo kan je al het nodige bestellen en laten leveren via de webshop van Steleman Textiel uit Aalst!

Hebben jullie nog tips voor een gezellige thuis?

#mijnstadaalst #lovelocal #stelemantextiel

Afbeelding © Steleman Textiel