Mijn stad Hasselt | 26/07/18


Mijn stad Hasselt | 26/07/18


Street Art Wandeling XL Summer (29/7 en 26/8)

Datum:26/07/18 | Mijn Stad: Hasselt

Street art is een vrij recente kunstvorm. In plaats van een canvas of vel papier gaan artiesten muren op openbare ruimtes voorzien van kunst. Ze werken met graffiti, verf, stickers of posters. Na erg populair te zijn in de Verenigde Staten en Engeland, verovert street art nu ok de rest van de wereld.
Sinds een 7-tal jaar kan je in Hasselt 80 kunstzinnige gevels spotten. Street artists uit binnen en buitenland creëerden er unieke kunstwerken.
Wist je trouwens dat Hasselt ondertussen de grootste street art stad van België is? Haal bij Toerisme Hasselt jouw exemplaar van de wandelroute die je langs de unieke gevels leidt. Of neem deel aan de Street Art Wandeling XL Summer op 29 juli of 26 augustus. Het is een extra lange street art wandeling langs machtig mooie street art en grootse gevels vol graffiti. Een tour van 8 km in en om de binnenstad van Hasselt. OWSH verwent je onderweg met zomers lekkers! Vertrek om 13.30 uur aan Dienst Toerisme, Maastrichterstraat 59 in Hasselt. Info en reserveren:
info@owsh.be of 0474 60 87 60.
Tekst en foto: Elle Van Loy
Onderschrift: Street art in Hasselt


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op