Mijn stad Hasselt | 04/07/18


Mijn stad Hasselt | 04/07/18


Hasselt Rockt Poetic Jack + CandleBags

Datum:04/07/18 | Mijn Stad: Hasselt

Café Café smijt zich in juni op eigen teelt. Met bands uit of met een sterke link met Hasselt. Op 7 juni treden Poetic Jack en Candlebags aan. Poetic Jack is een vierkoppige band die eigen pop- rocknummers met een alternatieve touch brengt. Net door de kleine bezetting is er veel ruimte voor sonisch experiment.
Een gitarist/leadvocalist met een enorm stembereik en een arsenaal aan gitaren en ambient pedalen, een bassist met grote voorliefde voor obscure fretless en extended range bassen en een drumster die van experimenteren met hybride kits geniet. Samen met de harmony vocaliste bekomen ze een meerstemmige toets.
CandleBags verkondigt een soort no-nonsense garagerock met een vreemd en vuil kantje. Maar je hoort evengoed uit de stonerrock, bluesrock, newwave en soms zelfs oosterse geluiden. Tijdens een concert word je meegesleept door de zwoele stem van Inge en multi-instrumentalist Dirk. Wout staat als derde bandlid actief achter de mengtafel en is onlosmakelijk met het geheel verbonden.
Van 21 tot 23 uur in Café Café, Meldertstraat 40 in Hasselt. Meer info: http://vi.be/candlebags
Tekst: Elle Van Loy
Foto: CandleBags


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op