Mijn stad Hasselt | 10/07/18


Mijn stad Hasselt | 10/07/18


Stand werken Albertkanaalstraat-Overdemerstraat

Datum:10/07/18 | Mijn Stad: Hasselt

Op maandag 2 en dinsdag 3 juli werd de toplaag in de Albertkanaalstraat -vanaf het kanaal tot aan de Beemdweg geplaatst . Sedert vorige week woensdag kan er terug dubbelrichtingsverkeer door de Albertkanaalstraat rijden tussen de Beemdweg en het kanaal.
“Tijdens het schoolverlof worden de werken in de Overdemerstraat vanaf de rotonde Albertkanaalstraat tot de Demer uitgevoerd,” aldus schepen Froidmont. “Het betreft de aanleg van een gescheiden rioleringsstelsel, een nieuwe rijweg in asfalt en nieuwe fietspaden aan beide zijden van de rijweg. Ook de rotonde wordt volledig vernieuwd.”
Op donderdag 5 juli werd de Overdemerstraat opgebroken. Dat betekende meteen ook dat er geen verkeer meer door de Overdemerstraat kon. Aansluitend werd gisteren, 9 juli de rotonde t.h.v.de Gebrandestraat volledig opgebroken en afgesloten en moet je de omleiding volgen. De werken worden uitgevoerd in de schoolvakantie om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Met de aannemer is afgesproken dat het verkeer vanaf 3 september weer in beide richtingen door de Overdemerstraat kan rijden.
Tekst: Elle Van Loy
Foto: Stad Hasselt
Onderschrift: Omleiding


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op