Mijn stad Hasselt | 06/06/18


Mijn stad Hasselt | 06/06/18


‘Dag van de Buren’

Datum:06/06/18 | Mijn Stad: Hasselt

Tijdens de ‘Dag van de Buren’ op 25 mei, verzamelen buren zich op de stoep, oprit of op een pleintje. Het idee is poepsimpel: Jij bedenkt samen met een andere buur de locatie voor het burenfeestje. Je nodigt minstens 5 buren uit en vraag om een stoel, een drankje en iets lekkers mee te brengen.
Laat ook aan de stad Hasselt weten dat je meedoet. Doe dit zeker voor 4 mei. Zo ontvang je affiches, ballonnen, uitnodigingen voor de buren en een Fairtradepakket van Oxfam Wereldwinkel Hasselt. Bovendien maak je automatisch kans op een gratis muzikaal optreden tijdens je buurtfeestje. “Uit alle ingeschreven buurtfeestjes loten we 5 winnaars.” Mail je de tofste foto’s van het feestje voor 15 juni door naar wijkmanagement@hasselt.be, dan kan je misschien een van de 5 vuurkorven winnen. “We selecteren 5 winnaars en nodigen hen uit op de prijsuitreiking op maandag 26 juni om 18 uur.”
Leg je memorabele momenten vast op camera en gebruik de hashtag #dagvandeburenHasselt op facebook, instagram, twitter… Meer info: 011 23 94 45 (Dienst Wijkmanagement).
Tekst en foto: Elle Van Loy


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op