Mijn stad Brugge | 28/06/18


Mijn stad Brugge | 28/06/18


Vama Veche

Datum:28/06/18 | Mijn Stad: Brugge

Brugge – Van vrijdag 29 juni tot en met woensdag 4 juli organiseert Het Entrepot in het Astridpark de 12 de editie van het gratis zomerfestival Vama Veche. “Elke dag openen we ons terras om 14 uur. Daar blijft het de hele namiddag aangenaam vertoeven en staat er ook heel wat kinderanimatie op het programma.
Vanaf 18 uur starten we met de concerten, die in de grote tent in het park en in Villa Bota zullen plaatsvinden. We sluiten iedere avond af met een voorstelling van jong theatertalent, waarna er nog tot 1 uur kan genoten worden van al wat onze zomerbar te bieden heeft”, aldus Entrepot-voorzitter Franky Demon.
“De rode draad doorheen onze volledige programmatie is jong talent”, vult coördinator Wannes Fremaut aan. “Niet in het minst in onze muziekprogrammatie.
Op ons podium ontdek je 27 beloftevolle acts. Een aantal daarvan deden al van zich spreken, zoals headliners Sylvie Kreusch, BRNS of Fùgù Mango. Bovendien zijn we zeer trots dat we dit jaar vijf Brugse bands op de line-up hebben staan: Rumours, SCHNTZL, Vaal, Low Hill en Sunflower zijn stuk voor stuk exponenten van een straffe nieuwe generatie.”
Info: www.vamaveche.be. (cg/foto cg)


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op