0 0 vote
Article Rating

Mijn stad Brugge | 12/06/18


Mijn stad Brugge | 12/06/18


Themawandelingen met focus op unieke Brugse zaken

Datum:12/06/18 | Mijn Stad: Brugge

Brugge – Om het unieke karakter van een aantal Brugse zaken in de kijker te zetten en er meer klanten naartoe te lokken ontwikkelde de dienst lokale economie samen met enkele handelaars een aantal themawandelingen.
Er waren al vier themawandelingen uitgewerkt onder de noemer B/Side, de andere kant van Brugge: fashion tour (the young ones), fashion tour (de gevestigde waarden), interior tour en chocolate tour. Nu komen er nog twee wandelingen bij: boeken & letters en food.
“Ook werd een scheurblok ontwikkeld waar alle wandelingen op te vinden zijn, alsook de kunstwerken van de Triënnale 2018. Handelaars kunnen hun klanten via deze scheurblokken snel en eenvoudig op weg zetten om kunst en verrassend winkelen te combineren”, zegt Hilde Decleer, schepen lokale economie.
“Zoals de naam duidelijk maakt leiden de themawandelingen je langs een aantal van de mooiste en minder gekende winkels van de Brugse binnenstad. De ketens zijn er niet op vermeld, niet omdat ze niet kwaliteitsvol zijn, maar omdat we de unieke Brugse winkels willen promoten”, aldus nog Decleer. (cg/foto cg)

0
0
vote
Article Rating


Volg deze discussie!
Abonneren op
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments