Mijn stad Brugge | 12/07/18


Mijn stad Brugge | 12/07/18


Summerblast strikt Regi en Danzel

Datum:12/07/18 | Mijn Stad: Brugge

Brugge – Thoprock ligt bij vele Brugse festivalliefhebbers nog vers in het geheugen, maar Jeugdhuis Thope slaagt er al enkele jaren in om met Summerblast een waardige opvolger te organiseren. Het dancefestival is voor muziekliefhebbers van de jaren ’90 het event om één avond lang nog eens alle remmen los te gooien.
“Ook dit jaar stelden we een programma samen om duimen en vingers af te likken.
Absolute topact is Regi. De sympathieke Limburger speelt een uur lang dansbare hits. Maar, eerst is het de beurt aan Danzel, die nu vooral in het buitenland hoge ogen gooit”, zegt Dieter Meyns, coördinator van Jeugdhuis Thope.
Naast Danzel en Regi, prijken Lasgo, resident Jan Vervloet en Dimaro op de affiche. “Lasgo bracht twee jaar geleden een gesmaakt optreden en mag dat nog eens overdoen. Over Jan Vervloet waren we het snel eens. De producer van o.a. Fiocco en Scoop doet al jaren onze tent ontploffen. Afsluiten doen we met Dimaro”, luidt het.
Tickets voor Summerblast op zaterdag 8 september kosten 10 euro in voorverkoop en kan je kopen via www.summerblast.be of in Jeugdhuis Thope, Sint-Arnolduslaan 28, 8200 Sint-Michiels. (cg/foto cg)


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op