Mijn stad Brugge | 06/06/18


Mijn stad Brugge | 06/06/18


Normale zot gezocht

Datum:06/06/18 | Mijn Stad: Brugge

Brugge – De Camere brengt ‘Normale zot gezocht’, een hilarische komedie van Hilda Vleugels in een regie van Nadia Decock.
‘Normale zot gezocht’ speelt zich af in een psychiatrische instelling, die gerund wordt door dokter Vertommen en zijn zoon Frank, een echte vrouwenzot. Het probleem is dat de patiënten die er vertoeven er reeds jarenlang vaste klant zijn en er maar geen verbetering in zicht lijkt te komen in dit echte zottenkot.
Tot overmaat van ramp komen ze van de VRT een reportage maken over de instelling. De heer Vertommen wil dat zijn ziekenhuis er op zijn best uitkomt en is daarom op zoek naar een ‘normale zot’ om de effectiviteit van zijn behandelingen te demonstreren. Maar waar moet hij deze in godsnaam vinden…
Plots staat daar ook zijn ex-secretaresse en minnares Lisette voor de deur met Albert, de identieke tweelingbroer van Frank. Ze wil Albert laten opnemen in de psychiatrische instelling. Hij wil immers studeren voor psychiater, maar moet steeds niezen als hij een vrouw ontmoet.
Voorstellingen op 8, 9, 15 en 16 juni om 20 uur en op 17 juni om 15 uur, Theaterzaal De Biekorf, Sint-Jakobsstraat 8, 8000 Brugge.
Reservaties: decamere@gmail.com of 0497 29 90 92. (cg/foto cg)


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op