Mijn stad Brugge | 12/07/18


Mijn stad Brugge | 12/07/18


Gastvrije picknicktafel brengt mensen samen

Datum:12/07/18 | Mijn Stad: Brugge

Brugge – De speelplaats van de Sint-Leo Hemelsdaeleschool is de hele zomervakantie ingenomen door een 30 meter lange gastvrije tafel, waar iedereen kan aanschuiven voor een ontmoeting, gesprek of picknick. Ook organisaties kunnen er vrij gebruik van maken voor het uitwerken van activiteiten.
“De Brugsche picknicktafel” is een organisatie van het project MIS-verstand van PZ Onzelievevrouw Brugge en Beschut Wonen Brugge, en kadert in het ‘Inspired by’ programma van de Triënnale.
naar burgerprojecten gelanceerd werd. De raad van bestuur van Sint-Leo Hemelsdaelesbaarheid en wil een positief verhaal brengen vanuit de geestelijke gezondheidszorg”, zegt Regine Steevens, diensthoofd centrale activering PZ Onzelievevrouw Brugge en lid kernteam MIS-verstand. “Natuurlijk zijn we daarom op de kar gesprongen toen er via het ‘Inspired by’ programma een oproep naar burgerprojecten gelanceerd werd. De raad van bestuur van Sint-Leo Hemelsdaele bood ons de speelplaats als locatie aan.”
De picknicktafel kan je vrij gebruiken in juli en augustus, maandag tot en met zaterdag, van 11 tot 19 uur. (cg/foto cg)


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op