Mijn stad Brugge | 28/06/18


Mijn stad Brugge | 28/06/18


Feest in ‘t Park

Datum:28/06/18 | Mijn Stad: Brugge

Brugge – Met een stevige portie wereldmuziek en –dans, een uitgebreide Fair Trade Straat, verrassende workshops, een wereldkinderdorp en een zuiderse Bazaar heeft Feest in ’t Park weer heel wat te bieden. Het gratis mondiale stadsfestival vindt op zaterdag 30 juni tussen 14 en 00u30 plaats in het Minnewaterpark in Brugge.
Met optredens van onder meer DrumSpirit, Arumbo, Djeli Moussa Condé en Antwerp Gipsyka Orkestra zal het Minnewaterpark weer heerlijk zuiders aanvoelen. Vanaf 14 uur kan je een Egyptische tanouradanser en diverse Afrikaanse circus- en dansacts zien, boksen voor een betere wereld, een nieuwe taal aanleren in de taalcarrousel of kizomba en salsa dansen.
In het wereldkinderdorp is er keuze uit meer dan 40 muziek-, dans- en creaworkshops uit alle continenten, 2 theatervoorstellingen, een WK-corner, een Fair Trade escaperoom, schminkstand,…
Op de Bazaar ontdek je naast een heerlijke wereldkeuken, meer dan 30 humanitaire organisaties die hun projecten in het Zuiden in de kijker zetten. Stad Brugge bestaat 10 jaar als Fair Trade Stad en ook dat wordt op Feest in ’t Park uitgebreid gevierd.
Info: www.feestintpark.be. (cg/foto cg)


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op