Mijn stad Brugge | 07/07/18


Mijn stad Brugge | 07/07/18


Burgrock met Bizkit Park en Red Zebra

Datum:07/07/18 | Mijn Stad: Brugge

Brugge – De Vlaamse Feestdag is voor de vzw Burgrock al jaren aanleiding om op de Burg in Brugge met Burgrock uit te pakken. Deze keer evenwel niet op de Vlaamse Feestdag zelf, maar op maandag 9 juli, en daar heeft het WK in Rusland alles mee te maken. Burgrock biedt een podium aan plaatselijk talent uit de eigen streek en de andere provincies. De jury selecteerde de volgende bands, die vanaf 15 uur het podium op mogen: Panther (Brussel), Sweats (Brugge/Antwerpen), Oproer (Aalst) en Ventilateur (Brugge).
Het 4-koppige Oriens uit Mortsel kaapte vorig jaar de hoofdprijs weg op de rockrally en mag om 19 uur terugkomen in het voorprogramma van de headliners. Bizkit Park brengt op spectaculaire wijze hulde aan één van de meest illustere subgenres uit de alternatieve muziek: Nu-Metal. Aansluitend, om 22.15 uur, worden de winnaar van Burgrockrally en de winnaar van de publieksprijs bekendgemaakt.
Als afsluiter is er Red Zebra. Niet te missen als je hen aan het werk wil zien, want hun optreden op Burgrock is deze zomer het enige in de regio. (cg/foto cg)


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op