Mijn stad Brugge | 28/06/18


Mijn stad Brugge | 28/06/18


Interbad verleidt met zomercampagne

Datum:28/06/18 | Mijn Stad: Brugge

Brugge – Interbad verwelkomt jaarlijks meer dan 200.000 zwemmers, die er hetzij recreatief, in school- of in clubverband komen zwemmen.
Voor de zomermaanden werd opnieuw een speciaal programma uitgewerkt, zonder daarbij in het vaarwater van de rustige baantjeszwemmer te komen. Woensdag 4 juli en woensdag 8 augustus, van 14 tot 17 uur, is het ‘family fun’ geblazen. Die dagen kan je je uitleven op een spectaculair hindernissenparcours van 16 meter lang, en verwent clown Pascal de kleinsten met een leuke ballonfiguur.
Na het succes van vorig jaar wordt ook de thuisblijverspas hernomen én uitgebreid. De thuisblijverspas is een beurtenkaart op naam en dus individueel te gebruiken met één bezoek per dag. De klant betaalt drie keer het normaal toegangstarief en kan met deze beurtenkaart vijfmaal zwemmen in de periode van 27 juni tot en met 3 september 2018.
Elke maandag en donderdag over de middag (12 tot 13 uur) is het wedstrijdbad voorbehouden voor de actieve 50-plussers, die daarbij gebruik kunnen maken van hun thuisblijverspas. Reserveren hoeft niet. (cg/foto cg)


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op