Mijn stad Brugge | 12/06/18


Mijn stad Brugge | 12/06/18


Verwenbord ‘Contentje’

Datum:12/06/18 | Mijn Stad: Brugge

Brugge – Mintus stelde laatst het verwenbord ‘Contentje’ voor. Mintus staat voor de nieuwe Brugse zorgvereniging, die de dienstverlening en taken in het kader van de (senioren)zorg bundelt. 2018 is het eerste officiële werkjaar van Mintus.
“De maaltijdbeleving kadert in de ‘contente beweging’ die de dienstencentra nu doormaken. ‘Content’ is de nieuwe naam van het tweemaandelijks magazine van de dienstencentra. Met verschillende acties willen de dienstencentra contente bezoekers nastreven”, licht voorzitter Dirk De fauw van Mintus toe.
Bezoekers krijgen sinds kort een ‘Contentje’ geserveerd: een verwenbord voor 2,10 euro. Een koffie, een ijspraline, een advocaatje met topping en een meringue-koekje zorgen voor een zoet momentje. Binnenkort wordt met Dams Blond ook een zomerbiertje geserveerd.
In de tweede week van mei kregen de bezoekers van de dienstencentra ook een klein content moment bezorgd. “Elk teamlid kreeg de opdracht om een week lang iets extra’s te doen die een meerwaarde betekent. We hopen dat de contente golf daarna ook ingekapseld geraakt in de werking”, luidt het nog. (cg/foto cg)


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op