Mijn stad Brugge | 05/07/18


Mijn stad Brugge | 05/07/18


De Schakelaar helpt je energiefactuur drukken

Datum:05/07/18 | Mijn Stad: Brugge

Brugge – Vereniging De Schakelaar van het OCMW Brugge helpt burgers om de energiefactuur te drukken. De vereniging lanceerde onlangs haar volledig vernieuwde website: www.deschakelaar.be. OCMW-voorzitter Dirk De fauw: “Klanten vinden vaak hun weg via de website, die de volledige dienstverlening bundelt en de link legt naar het Energieplatform Brugge. Maar de digitale wereld evolueert snel. Daarom hebben we beslist om de website nu in een nieuw kleedje te stoppen.”
De vernieuwde site legt sterk de nadruk op laagdrempeligheid en toegankelijkheid, onderstreept De fauw. “De volledige dienstverlening van De Schakelaar staat nu netjes op één pagina. Documenten en aanvraagformulieren zijn makkelijker terug te vinden en met één muisklik kun je meerdere diensten aanvragen. Wil je als inwoner van Brugge bijvoorbeeld je dak laten isoleren of een renovatiescan aanvragen, dan kan dat voortaan in één trek via een online formulier.”
De link naar andere diensten van de Schakelaar legt de vereniging zelf, zodat de klant niet onnodig hoeft te zoeken. Mensen die niet over een computer of internet beschikken, kunnen daarnaast nog steeds terecht in het Energieloket van De Schakelaar, in het Huis van de Bruggeling.
(cg/foto cg)


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op