Mijn stad Brugge | 13/06/18


Mijn stad Brugge | 13/06/18


Vierde Smiley op rij voor Ruddersstove

Datum:13/06/18 | Mijn Stad: Brugge

Brugge – Ruddersstove, de grootkeuken van het OCMW Brugge, werd positief geauditeerd door het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen). Door deze positieve audit werd de ‘Smiley’ voor de vierde keer op rij verlengd.
De Smiley is een certificaat, uitgereikt door het FAVV, waarbij gegarandeerd wordt dat de vereniging Ruddersstove werkt volgens een autocontrolesysteem dat zelf ontwikkeld werd op maat van haar werking. Het systeem is conform aan alle wettelijke vereisten inzake voedselveiligheid.
De Smiley krijgt men niet zomaar toegekend. OCMW-voorzitter Dirk De fauw: “Wat we met Ruddersstove dag na dag doen, is een hele uitdaging. We leveren dagelijks zowat 2.000 maaltijden bij klanten thuis. Dat kan alleen dankzij een goed geoliede samenwerking, hier op de site en met alle mensen die met de maaltijden onderweg zijn. In elke stap van die werking houden we ons aan de strenge maar noodzakelijke HACCP-normen. Die spelen een cruciale rol in de werking van de keuken, de selectie van onze leveranciers, de ontvangst, opslag en bewaring van goederen, de productie, portionering en distributie van de maaltijden.” (cg/foto cg)


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op