Mijn stad Brugge | 10/07/18


Mijn stad Brugge | 10/07/18


Handmade in Brugge

Datum:10/07/18 | Mijn Stad: Brugge

Brugge – Handmade in Brugge reikt in samenwerking met Stad Brugge het label Handmade in Brugge uit aan makers die met de hand én lokaal produceren. Op 21 juni werden in de Poortersloge in Brugge 14 nieuwe labelhouders voorgesteld.
In primeur vond toen ook de lancering plaats van de gloednieuwe gids met een overzicht van alle Handmade in Brugge makers, en dat zijn er intussen 66! De gids in pocketformaat met uitvouwbaar stadsplan en teksten in vier talen (NL, FR, D, ENG). geeft je een overzicht van alle makers en je leest er waar en wanneer je bij hen terecht kan.
Het HiB-label is fel gegeerd, want in het voorjaar van 2018 kwamen er totaal 32 aanvragen binnen. Een onafhankelijke professionele jury beoordeelde de dossiers en selecteerde uiteindelijk 14 nieuwe labelhouders: Birgit Verplancke, Blue Ocean Seafood, Cadavre Exquis Couture, Cafuné Specialty Bar, De Broodsmid, Diamantmuseum Brugge / Diamanthuis Brugge, Embroidery Belle, Inge De Zutter, Jabali, Kantcentrum, Shaperslab, Thomas Vandelanotte, Vanden Broele Handmade & Atelier Jacques en Yves Obyn.
De gids is gratis verkrijgbaar bij Handmade in Brugge in De Makersrepubliek,
Academiestraat 14, 8000 Brugge. (cg/foto cg)


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op