Mijn stad Brugge | 13/06/18


Mijn stad Brugge | 13/06/18


Grondige renovatiewerken bij Scouts A. De Pauw

Datum:13/06/18 | Mijn Stad: Brugge

Brugge – Bij Scouts A. De Pauw hield men laatst een feestelijke barbecue waarop ook jeugdschepen Franky Demon en schepen van patrimoniumbeheer Hilde Decleer uitgenodigd waren.
De aanwezigheid van de schepenen had alles te maken met de renovatie van het jeugdlokaal van de welpen en kapoenen in de Peterseliestraat. Stad Brugge investeert immers 175.000 euro om het welpen- en kapoenenlokaal en de bijhorende bergruimte een grondige renovatiebeurt te geven.
Het schrijnwerk was in slechte staat en dakgoten waren niet meer waterdicht. “We maken van de gelegenheid gebruik om het gebouw ook op energetisch vlak te verbeteren”, aldus schepen Decleer.
Er komen ook nieuwe stapelrekken om alle sjorbalken en ander materiaal van de jeugdbeweging in op te bergen. Ook worden er stalen kabels opgehangen in de bergruimte om natte tenten op te laten drogen.
De werken zijn halfweg maart gestart en het einde wordt voorzien naar het einde van de zomer toe. Dat wordt dus een leuke verrassing als de scouts terugkomen van kamp en het werkjaar aanvatten in september. (cg/foto cg)


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op