Mijn stad Brugge | 02/08/18


Mijn stad Brugge | 02/08/18


Gratis jongerenmagazine BrugesInsideOut magazine heet nu BLVRD

Datum:02/08/18 | Mijn Stad: Brugge

Gisteren werd de nieuwe editie van BLVRD, het magazine dat alles wat leeft in Brugge voor en door jongeren in beeld brengt, voorgesteld in De Republiek. In onder andere de Openbare Bibliotheek Brugge de Biekorf kan je je gratis exemplaar meegraaien.
“BLVRD magazine vloeit verder uit BrugesInsideOut magazine. De focus blijft liggen op artikels rond events, artiesten en muziek, jonge ondernemers, studenten, kunst, literatuur en poëzie. Tweemaandelijks wordt een magazine van 64 pagina’s gevuld en vormgegeven”, weet jeugdschepen Franky Demon (CD&V), die Sanne De Muynck, de drijvende kracht achter BLVRD, een subsidie van 3.000 euro gaf om het platform BLVRD verder uit te bouwen en gratis te houden.
BLVRD is trouwens méér dan een magazine. “Naast het magazine is er ook een zeer actieve website (www.blvrdmagazine.com), waar artikels een tweede leven krijgen en er nieuwe content verschijnt, zoals events die misschien net de deadline van het magazine niet haalden”, zegt Sanne De Muynck. (cg/foto cg) #mijnstadbrugge #lovelocal


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op