Mijn stad Brugge | 05/05/18


Mijn stad Brugge | 05/05/18


Culinair event op een bijzondere locatie

Datum:05/05/18 | Mijn Stad: Brugge

Brugge – Het culinair event ‘Voorsmaak’, intussen aan de tweede editie toe, staat deze keer in het thema van ‘down to earth’. Met daarom aandacht voor producten van eigen bodem en herbruikbare materialen, zowel bij de organisatoren als de standhouders.
“We vermijden zoveel mogelijk plastic en gebruiken biologisch afbreekbaar bestek en bordjes om de afvalberg te verkleinen”, verzekeren initiatiefnemers Laurens Fiaert en Wannes en Bram Loosveldt.
Voorsmaak vindt plaats op zaterdag 12 en zondag 13 mei, en valt dus samen met respectievelijk Dwars door Brugge en Moederdag. Place to be is het binnenplein van het Europacollege, Verversdijk 16 in Brugge. Een unieke locatie die niet elke Bruggeling kent of al heeft gezien. De toegang is gratis.
De standhouders zijn: Gastrobar Hubert, Tom’s Diner/NXT Door, De Mangerie, De Republiek, Komtuveu, Guillaume, De Kaasconnaisseur, de winnaar van de Cook Battle georganiseerd door Het Entrepot, Herbas, De Visscherie, en Oyya en Depla Chocolatier, die voor de desserts zullen zorgen.
Eten kan van 11 tot 21 uur. De bar blijft open tot 23 uur. Prijzen: €2,00 – €4,00 – €6,00 – €8,00. (cgra/foto cgra)


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op