Mijn stad Antwerpen | 05/07/18


Mijn stad Antwerpen | 05/07/18


Zomerbar Sorgheloos en geefbib in park Sorghvliedt

Datum:05/07/18 | Mijn Stad: Antwerpen

De zomerbar in park Sorghvliedt groeide de afgelopen jaren uit tot een vaste waarde in Hoboken. En dit jaar wil de vzw 5 voor 12 er nog meer dan ooit een plaats voor ontmoeting, plezier, creatieve initiatieven, groepsbeleving en muziek & spel van maken.
Zomerbar Sorgheloos is open van vrijdag 1 juni tot zaterdag 30 september. Het interieur wordt Franse bistro-stijl: een marmeren toog, ronde tafeltjes, enkele design duo-zitjes, hangplanten, hedendaagse kunst en een lage tafel in het midden met kranten en magazines. Buiten komt er een terras met 8 tot 12 picknicktafels met parasols. De zomerbar opent vrijdag 1 juni om 17 uur en is daarna alle dagen open vanaf 11 uur behalve op maandag.
In het park staat sinds dinsdag 22 mei ook een geefbib waar Hobokenaars boeken kunnen uitkiezen of zelf boeken in kunnen plaatsen. Deze constructie is een houten kast met ingebouwde zitgelegenheid. Ze nodigt parkbezoekers of bezoekers van de toekomstige zomerbar uit om een boek te lezen op het terras, gras of op het ingebouwde zitmeubel. De kast is behandeld met een speciale olie zodat ze bestand is tegen regenweer. (evja)


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op