Mijn stad Antwerpen | 03/07/18


Mijn stad Antwerpen | 03/07/18


Tweede editie Boulevard National in Quartier National

Datum:03/07/18 | Mijn Stad: Antwerpen

Voor de tweede editie van “Boulevard National” rollen de winkels, buurtbewoners, verenigingen en partners de lopers uit in een van de leukste wijken van Antwerpen: Quartier National (Kammenstraat, Nationalestraat en zijstraten). Kom op 2 juni mee feestvieren!
Vanaf eind jaren 90 genoot de Antwerpse modewijk al veel aandacht door haar mix van eigenzinnige winkels en de aanwezigheid van bekende modeontwerpers. Quartier National is sindsdien die creatieve smeltkroes gebleven waar veel starters zich komen vestigen. Het is een bruisende buurt die nog steeds innoveert en velen inspireert. Uit deze filosofie ontstond Boulevard National!
Verwacht je op 2 juni aan animatie, een kunstroute, food trucks, showcases, dansvoorstellingen, 7 podia met het beste uit de lokale party scene én een heuse Murga parade!
Woon je in de buurt of kom je graag dansen? Quartier National nodigt iedereen uit om voorbij elkaars verschillen te kijken en die uniekheid die we allemaal bezitten te vieren. Zet je gekste feestmuts op en wees er bij voor dit niet te missen feest! Het volledige programma leest u op www.boulevardnational.be . (evja)


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op