Mijn stad Antwerpen | 02/08/18


Mijn stad Antwerpen | 02/08/18


Op Jazz Middelheim dit jaar ook prachtige documentaires te zien

Datum:02/08/18 | Mijn Stad: Antwerpen

Nu het dansgeweld op Tomorrowland ten einde is, maakt Antwerpen zich alweer op voor een ander festival. Eentje van een heel ander genre. Van 9 tot 12 augustus tovert Jazz Middelheim Park Den Brandt in Wilrijk voor de 37e keer om tot een oase voor jazzliefhebbers.
Om het publiek helemaal warm te maken, slaat Jazz Middelheim de handen in elkaar met Cinema Cartoon’s in Antwerpen. Gisteren was er “Juul’s Ears” en op 8 augustus wordt “The Ballad of Fred Hersch” vertoond. Die laatste komt in zijn legendarische trio Jazz Middelheim betoveren op 11 augustus. Ook in “Juul’s Ears” hoorden we verschillende artiesten aan het woord die ooit al de affiche van Jazz Middelheim sierden en er dit jaar opnieuw staan. Archie Shepp, die op 12 augustus een tribute aan saxofoonlegende John Coltrane brengt, is maar een van de talloze voorbeelden.
Tickets voor de filmvoorstelling op 8 augustus zijn te verkrijgen via www.cinemacartoons.be. Tickets en festivalpassen voor Jazz Middelheim zijn verkrijgbaar via www.jazzmiddelheim.be of Fnac. (evja) #mijnstantwerpen


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op