Mijn stad Antwerpen | 07/08/18


Mijn stad Antwerpen | 07/08/18


Ontdek het adembenemende culturele aanbod van de stad Antwerpen op de Cultuurmarkt Vlaanderen

Datum:07/08/18 | Mijn Stad: Antwerpen

De laatste zondag van augustus geeft de Cultuurmarkt van Vlaanderen traditiegetrouw het startschot van het nieuwe cultuurseizoen. Overal in de Antwerpse binnenstad vind je informatie om je culturele agenda voor de volgende maanden goed te vullen. Van aan het Station tot aan de Schelde. Helemaal gratis.
Op deze reuzegrote culturele infomarkt presenteren jaarlijks zo’n 170 organisaties uit de Vlaamse kunst- en cultuursector hun nieuwe programma. Muziekorganisaties op de Grote Markt, de musea presenteren zich op de Meir, theaterhuizen spelen op de Groenplaats en het vormingsaanbod kan je mee beleven op het Steenplein. Op 25 binnen- en buitenlocaties zijn er gratis optredens.
Je kan de sfeer opsnuiven van het stevige theaterwerk in het Fakkeltheater. Amateurtheater vind je onder meer op de Sint-Nicolaasplaats en bij Fameus in de Hofstraat. Jazzmuzikanten hebben een eigen podium op de Meir. Er is ook een ruim aanbod klassieke muziek, en – nieuw dit jaar- een musicalpodium op de Groenplaats. (evja)


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op