Mijn stad Antwerpen | 30/01/19


Mijn stad Antwerpen | 30/01/19


Lichtjes in het park tijdens Winters Geluk

Datum:30/01/19 | Mijn Stad: Antwerpen

Winters Geluk is een gratis winterfeest van district Antwerpen voor al haar bewoners. Op zaterdag 2 februari staat het feest in het teken van het thema ‘licht’. Radio Minerva maakt live radio vanuit het park en Axl Peleman, Fixkes en Discobaar A Moeder spelen muziek waaraan alle bezoekers zich kunnen opwarmen.

Op verschillende plaatsen in het Koning Albertpark worden lichtobjecten geplaatst die voor een betoverende sfeer zorgen. Fanfare ‘Die Verdammte Spielerei’ trekt door het park en houdt bij elk lichtpunt een muzikale tussenstop.

Tijdens een ‘blindenwandeling’ kunnen bezoekers hun zintuigen prikkelen op een andere manier. Onder begeleiding van Maarten Van Rompaey, rasverteller en slechtziende, genieten bezoekers van een geblinddoekte rondleiding doorheen het park. De korte wandeling wordt afgewisseld met enkele vertelmomenten.

Kinderen kunnen een stoere fluo-tattoo laten zetten of zichzelf een extreem kapsel laten aanmeten. Ook de zweefmolen in het park zorgt voor het nodige vertier. De allerkleinsten kunnen lantaarntjes knutselen om mee naar huis te nemen als aandenken.

Zodra het donker is, wordt er met zandtekeningen een meeslepend verhaal verteld door een bevlogen verteller. Alle kinderen kunnen nadien ook zelf hun eigen zandtekeningen maken.

Axl Peleman en Fixkes zorgen voor sfeervolle optredens. Winters Geluk sluit af met een stomend feestje met het legendarische Antwerpse DJ-duo Discobaar A Moeder.


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op