Mijn stad Antwerpen | 23/08/18


Mijn stad Antwerpen | 23/08/18


Groene zomerbar van Bar Brilschans weer actief

Datum:23/08/18 | Mijn Stad: Antwerpen

Van donderdag 23 tot en met zondag 26 augustus is Bar Brilschans 2018 er weer in het Berchemse Brilschanspark. Plezier voor groot en klein verzekerd! Gratis muziekoptredens, kinderanimatie of lekker relaxen met vrienden en familie: er is voor ieder wat wils. Hier alvast een greep uit het aanbod:
Meezingen met de hits van De Kreuners
Eetcafé De Ketel steekt op donderdagavond een afterwork programma in elkaar. De muzikanten van BOOM geven daarbij om 18 uur de aftrap van Bar Brilschans. ’s Avonds zorgen De Kreunaers voor ambiance in het park. Deze tributeband brengt de grootste klassiekers van De Kreuners.
Bijzondere circusact
Op vrijdagnamiddag brengt BUNKR een fascinerend stukje circus naar het park. De tijd van de goede, oude kermismolen behoort misschien tot het verleden maar circus Bunkr herstelt hem in alle glorie en bouwt hem van moertje tot boutje weer op tot een gevaarte dat iedereen fascineert.
Ode aan de Franse vrouwen
Op vrijdagavond brengen Eddy Et Les Vedettes een ode aan verschillende Franse zangeressen zoals Juliette Gréco, France Gall, Edith Piaf en andere Brigitte Bardots die indertijd ontelbare harten op hol deden slaan.
Icoon van de Belgische muziek
Deze zomer blaast Paul Michiels maar liefst zeventig kaarsjes uit. Voor deze gelegenheid trekt hij met zijn nieuwe festivaltour ook naar het Brilschanspark op zaterdagavond. Daar brengt hij zijn eigen klassiekers, maar ook zijn favoriete wereldnummers.
Terug naar de sixties
De Bonanzas brengen op zondagavond de jaren zestig helemaal terug naar het Brilschanspark. Denk aan legendarische groepen zoals The Monkees of The Byrds, maar ook aan grootheden zoals Roy Orbison en Johnny Cash. Daarnaast volgen nog een hoop klassiekers waar iedereen van kan genieten.
Kinderen welkom
Zoals steeds zijn kinderen meer dan welkom op Bar Brilschans. Vooral op zaterdag en zondag staat er namelijk heel wat kinderanimatie voor hen klaar. Sportievelingen spelen mee met het levend tafelvoetbalspel, superhockey of zomercurling. Voor kinderen die het liever wat rustiger aan doen, zijn de kinderworkshops ‘Kermis op Rolletjes’ en ‘Crazy Diabolo’ een aanrader.
Geniet van het lekkere eten
Bij vakantie hoort lekker eten en drinken. Aan de verschillende foodtrucks vinden bezoekers een uitgebreide keuze: van pasta, croques en cupcakes tot een halal barbecue.
Op www.berchem.be/barbrilschans staat het volledige programmaoverzicht. (evja)
#mijnstadantwerpen


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op