Mijn stad Antwerpen | 05/07/18


Mijn stad Antwerpen | 05/07/18


Het Grote Yogaproject komt naar Antwerpen

Datum:05/07/18 | Mijn Stad: Antwerpen

Het Grote Yogaproject strijkt voor zijn tweede editie neer in Antwerpen. Het project omvat drie massa-yogasessies op unieke locaties in de stad, waarvan de opbrengst integraal naar de Antwerp Streetboys gaat. De eerste sessie vindt plaats in het Bosuilstadion op zondag 3 juni.
De initiatiefnemers zijn yogadocenten Pieter Van Bocxlaer en Nina De Man. Zij zoeken altijd drie tot de verbeelding sprekende locaties uit om grootschalige yogasessies te organiseren die voor iedereen toegankelijk zijn. Leeftijd, ervaring of algemene conditie zijn immers niet van belang om deel te nemen. De volgende twee locaties en datums worden later bekend gemaakt.
Als goede doel voor Antwerpen viel de keuze op de Antwerp Streetboys. Deze organisatie heeft als doel dak- en thuislozen, mensen met verslavingsproblematieken of ex-gedetineerden te ondersteunen onder het motto ‘voetbal als motivatie voor een beter leven’. Zij trainen wekelijks op de Bosuil.
Initiatiefneemster Nina de Man: “Aangezien de Antwerp Streetboys in hun dagelijkse werking structureel ondersteund worden door Royal Antwerp Football Club was het logisch om de eerste editie van Het Grote Yogaproject op de ‘heilige mat’ van het Bosuilstadion te laten plaatsvinden.” (evja)
Meer info op www.hetgroteyogaproject.be .


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op