Mijn stad Antwerpen | 10/07/18


Mijn stad Antwerpen | 10/07/18


Berchem lanceert derde parksport

Datum:10/07/18 | Mijn Stad: Antwerpen

Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren organiseert het district Berchem ook dit jaar tot 30 augustus opnieuw gratis sportlessen in het Brilschanspark. De tai-chilessen gingen van start op 5 juni en vinden voortaan elke dinsdag van 20u tot 21u plaats. De yogalessen startten op 7 juni en vinden elke donderdag van 20u tot 21u plaats. Dit jaar wordt er ook voor het eerst een derde parksport geprogrammeerd: zumba op woensdag, ook van 20u tot 21u. Zumba is een danstraining, geïnspireerd op Latinomuziek en -bewegingen. Alle lessen zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Deelnemers kunnen inpikken wanneer ze willen. Inschrijven is niet nodig.
Yogacentrum Ananda Yoga verzorgt de yogalessen. Het gaat om lessen Hatha yoga, specifiek gericht op lichaamshouding en ademhaling en het geven van een nieuwe levenshouding.
Tai-chischool Inner Motion geeft de tai-chilessen. Deze oorspronkelijk Chinese gevechtssport geeft innerlijke rust, maar zorgt tegelijkertijd voor meer energie en een krachtig lichaam. (evja)


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op