Mijn stad Antwerpen | 31/01/19


Mijn stad Antwerpen | 31/01/19


Antwerpse futsal-coach Karim Bachar begeleidt winnaar Red Bull Neymar Jr’s Five 2019

Datum:31/01/19 | Mijn Stad: Antwerpen

De race naar de wereldfinale van Red Bull Neymar Jr’s Five – een eigenwijze voetbalevent met gegarandeerd spektakel en fun – is geopend. De uitdaging en vooral de beloning zijn dan ook niet min: het beste Belgische team mag naar Brazilië om daar de zwart-geel-rode eer te verdedigen in de wereldfinale. Het goede nieuws: inschrijven kan nog altijd.

De Belgische winnaar krijgt een extra troef: Karim Bachar zal het team voorbereiden op de grote finale en hij zal hen ook persoonlijk bijstaan in Brazilië. Een heuse meerwaarde, want Karim is een legende in het futsal, als gevierde speler (meer dan 100 interlands, twee keer speler van het jaar) en nu als succesvolle coach van eersteklasser Futsal Topsport Antwerpen. Hij behoort ook tot de sportieve staf van Beerschot-Wilrijk.

Inschrijvingen via www.redbullneymarjrsfive.com. Nog vragen? Mail naar belgium@redbullneymarjrsfive.com. Let wel: dit event is voor spelers van 16 tot 25 jaar (twee van het team mogen ouder zijn). Een ploeg omvat minimum vijf en maximum zeven spelers. Deelnemen als gemengd team kan ook. Een vriendin met een onweerstaanbare dribbel zal dus zeker een meerwaarde zijn.


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op