Mijn stad Antwerpen | 22/11/18


Mijn stad Antwerpen | 22/11/18


Mis de intrede van ENTRANCE niet

Datum:22/11/18 | Mijn Stad: Antwerpen

Want wanneer twee Deense modemerken hand in hand hun intrede doen in fashion capital Antwerpen, dan is het shoppen geblazen!

Pal in het midden van de modebuurt, op een steenworp van het Modemuseum, met als directe buren tal van Scandinavische ‘soortgenoten’. Mocht u er nog aan twijfelen: de Antwerpse Kammenstraat is een (mode)bewuste uitvalsbasis voor de Deense modemerken Nümph en Anerkjendt, met hoofdkwartier in Kolding. ENTRANCE, heet hun eerste flagship store ter wereld, en wat is het een voorrecht voor Antwerpen om het decor te mogen zijn voor deze love story.

Inmiddels maakt de stad zich op voor de blijde intrede van deze nieuwkomers uit het hoge Noorden – de winkel opent volgende week voor het grote publiek – al zijn beide merken al lang geen nobele onbekenden meer in België. Nümph (2006) is er voor haar, Anerkjendt (2012) voor hem. Voor zij die houden van verrassende soms grillige vormen, in het oog springende ‘edgy’ details en veel kleur. Voor zij die veelal handgetekende prints en materialen af en toe matchen, maar meestal mixen.

ENTRANCE, Kammenstraat 72.


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op