Mijn stad Antwerpen | 13/02/19


Mijn stad Antwerpen | 13/02/19


Stad Antwerpen stimuleert ‘Park-and-Ride’ met tijdelijke actie P+R-ticket via 4411-app

Datum:13/02/19 | Mijn Stad: Antwerpen

Park-and-Rides (P+R’s) geven bezoekers de mogelijkheden om hun auto gratis te parkeren aan de rand van de stad en zo de verkeersdrukte in het centrum te vermijden. Wie parkeert op één van de negen Park-and-Rides rond Antwerpen kan via een tijdelijke actie één gratis m-ticket van De Lijn per dag krijgen. Het aanvragen van een ticket gebeurt via de 4411-app van Be-Mobile, bekend als betalingssysteem voor parkeren in de stad. Per 4411-account kan één m-ticket van De Lijn per dag aangevraagd worden. Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet men de 4411-app downloaden en een account aanmaken.

Na het ingeven van de nummerplaat, kan men het gratis m-ticket aanvragen en activeren via geolocatie op één van de negen Park-and-Rides. Het m-ticket is geldig gedurende 60 minuten na activatie en kan gecontroleerd worden door een controleur of de chauffeur van het voertuig.

Deze m-tickets via de 4411-app zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt of uiterlijk tot 31 augustus 2019. Meer weten op www.slimnaarantwerpen.be.


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op