Mijn stad Antwerpen | 03/07/18


Mijn stad Antwerpen | 03/07/18


Stad Antwerpen lanceert stadsmarketingfonds

Datum:03/07/18 | Mijn Stad: Antwerpen

De stad Antwerpen lanceert een nieuw initiatief voor de internationale marketing van de stad: het stadsmarketingfonds. Met dit fonds zal de stad projecten uit de samenleving die bijdragen aan de internationale promotie van Antwerpen kunnen ondersteunen.
Dankzij het stadsmarketingfonds kan de stad Antwerpen organisaties ondersteunen die een interessant project hebben dat kan bijdragen aan het (inter)nationale imago van de stad. Gezamenlijk engagement is daarbij het uitgangspunt. Alle organisaties, zowel uit Antwerpen als daarbuiten, kunnen een project indienen.
Dat gaat van evenementen, communicatie-initiatieven tot congressen. Een professionele jury, bestaande uit de stadssecretaris, twee bedrijfsdirecteurs van de stad Antwerpen, twee privé-partners en een extern jurylid, adviseert over de aanvragen. De geselecteerde projecten komen in aanmerking voor financiële ondersteuning.
“Het stadsmarketingfonds stimuleert initiatieven die Antwerpen sterker op de kaart zetten op een positieve manier”, zegt burgemeester Bart De Wever. (evja)
Meer weten? www.antwerpen.be/nl/overzicht/atypisch/stadsmarketingfonds


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op