Mijn stad Antwerpen | 13/11/18


Mijn stad Antwerpen | 13/11/18


Nieuwe directieleden bij Kunsthuis Opera Ballet Vlaanderen

Datum:13/11/18 | Mijn Stad: Antwerpen

Kunsthuis verwelkomt de komende maanden nieuw sterk talent uit het Mauritshuis, Toneelhuis en het Havenhuis. De nieuwe marketingdirecteur van Opera Ballet Vlaanderen wordt Koen Brakenhoff, Freek Boey wordt de nieuwe technisch directeur en Bob Willemstein kwam recent aan boord als financieel directeur.

Daarmee is het directieteam rond algemeen directeur Bart van der Roost compleet en is Opera Ballet Vlaanderen klaar om een nieuw hoofdstuk te schrijven.

Koen Brakenhoff is momenteel hoofd marketing bij Het Mauritshuis in Den Haag waar hij de rebranding en de vernieuwingsoperatie van dit prestigieuze Nederlandse museum begeleide. Hij begint bij Opera Ballet Vlaanderen vanaf 1 januari 2019.

Freek Boey is momenteel nog technisch directeur bij Toneelhuis maar keert terug naar zijn vroegere liefde van opera en ballet. Hij zal in het voorjaar aan boord komen als opvolger van huidig technisch directeur Luc Van Loon die Aviel Cahn volgt naar het Grand Théâtre de Genève om daar het technisch departement te leiden.

Bob Willemstein komt over van het Havenbedrijf Antwerpen, waar hij jarenlang deel uitmaakte van het financiële team als Head of Controlling. (evja)


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op