Mijn stad Antwerpen | 10/07/18


Mijn stad Antwerpen | 10/07/18


Eerste Urban Center van België!

Datum:10/07/18 | Mijn Stad: Antwerpen

In 2009 richtte Sihame El Kaouakibi ‘Let’s Go Urban’ op en in 2012 deed ze hetzelfde met de vzw LGU Academy. Nu, na 9 jaar later, krijgt Let’s Go Urban het eerste Urban Center in België! Steun de crowdfundingcampagne!
LGU Academy biedt een naschools programma aan met talloze disciplines voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 30 jaar: Urban Dance, Urban Music, Urban Media, Urban Sports (freerunning & tricking) en Urban Dreamers (ondernemen). Het zorgt ervoor dat jongeren in de grootstad meer perspectieven krijgen. Via allerlei disciplines zetten ze sterk in om jongeren te “empoweren” en hun ondernemingszin aan te wakkeren.
Die duizenden jongeren die momenteel verspreid zitten over heel Antwerpen hebben vandaag sterk nood aan één plek waar empowerment, education, events en co-working centraal staan. Ze willen dus nog een stapje verder gaan en dat gebeurt nu met het allereerste Urban Center in België. De 70-jarige feestzaal aan het Kielpark op het Kiel wordt nu gerenoveerd en er komt een nieuwbouw met polyvalente werkruimtes en studio’s voor de jongeren!
Dat is fantastisch nieuws, maar het ambitieuze project kan nog wat extra hulp gebruiken! Lees hoe u kan helpen op www.gingo.community/nl/letsgourban . (evja)


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op