Mijn stad Antwerpen | 05/07/18


Mijn stad Antwerpen | 05/07/18


Brassbands veranderen Harmoniepark in ‘New Orleans aan de Schelde’

Datum:05/07/18 | Mijn Stad: Antwerpen

Vijf Belgische brassbands trekken op zondag 27 mei door de straten van het district Antwerpen, waarna ze in het Harmoniepark vriendschappelijk tegen elkaar ‘battlen’. Iedereen is welkom om gratis van de muziek te komen genieten. Ter plaatse kunnen aanwezigen lekkere streekhapjes proeven.
Het Harmoniepark en zijn omgeving worden voor één dag het ‘New Orleans aan de Schelde’. Vijf brassbands brengen de muziek van de Amerikaanse stad immers naar Antwerpen. De bands vertrekken aan vijf cafés en begeven zich al spelend naar het Harmoniepark. Daar komen ze tegen elkaar uit en spelen ze samen in een artistieke krachtmeting. Bezoekers kunnen hun favoriete band aanmoedigen en ondertussen genieten van streekbieren en ander lekkers. De winnaar wordt met de applausmeter gekozen.
De volgende bands nemen het tegen elkaar op: Brazzmatazz (Gent), Hopfrog Fanfare (Antwerpen), Les Taupes Qui Boivent du Lait (Brussel), WWA Brass Band (Gent) en La Cliniq du Dr. Poembak (Brussel). Deze derde editie van de BrassPartij wordt georganiseerd door Cultuur 2018. (evja)
Meer weten? www.antwerpen.be/brasspartij


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op