Mijn stad Antwerpen | 20/11/18


Mijn stad Antwerpen | 20/11/18


Palais de Glaces

Datum:20/11/18 | Mijn Stad: Antwerpen

Palais des Glaces wordt een stukje nostalgie in Antwerpen tijdens de Kerstmarkt op het Steenplein. Deze grote tent biedt veel mogelijkheden zoals in de voormiddag een aangename koffiebar, wafels met slagroom en snoepjes, een grote speelhoek voor de kinderen, workshops, optredens, live bands en dj’s,… 

Palais des glaces is in geen geval een concurrent van de kraampjes op de kerstmarkt. “Wij serveren geen jenever en geen glühwein. We bieden wel kwaliteitsbieren, een winter cocktail, een dampende koffie of cider, een gin-tonic of een glas cava aan”, klinkt het. “Terwijl de kinderen zich tussen 12u en 17u uitleven op de speelpiste, kunnen de ouders in de prachtige art deco compartimenten iets eten en drinken. Een warme chocolademelk met Baileys en mini- marshmallows, een heerlijk stukje taart, een kop dampende soep of lekkere hapjes bij je aperitief!

Deze winterse Spiegeltent opent net als Winter van Antwerpen op 8 december en mikt op een heel breed publiek, van opa en oma tot het jonge grut. “We programmeren ook voor ieders muzieksmaak wat wils: jazz bands ,dj’s en akoestische optredens. Wie zien we hier deze winter?


0
0

Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op