Mijn stad Antwerpen | 09/12/18


Mijn stad Antwerpen | 09/12/18


Njam!-chef Roger van Damme neemt iconische Antwerpse zaak over

Datum:09/12/18 | Mijn Stad: Antwerpen

Roger van Damme van sterrenrestaurant ‘Het Gebaar’ en zijn business partners kondigen groot nieuws aan: vanaf 2019 zal Roger het creatieve brein worden achter de vernieuwde versie van het Antwerpse icoon ‘Désiré de Lille’in de Schrijnwerkersstraat. Het dessert walhalla krijgt de naam ‘Désirée’, een volledige make-over en de typische Roger van Damme signatuur.

Roger van Damme: “Ik droom al jarenlang om opnieuw een tearoom te openen. Ik ben dan ook enorm blij en trots dat deze droom eind 2019 werkelijkheid zal worden met de transformatie naar ‘Désirée’. Ik heb altijd enorm veel respect gehad voor het befaamde ‘Désiré de Lille’. We zullen dan ook de rijke geschiedenis van deze iconische zaak in Antwerpen in ere houden maar tegelijkertijd een totaal vernieuwd concept neerzetten.”

In zijn nieuwe concept wordt ook plaats gemaakt voor een verfijnde zoete en hartige high tea in een uniek en mondain kader. Het assortiment van de Désirée boutique zal bestaan uit allerlei desserts, patisserie en ontbijt. Geen tijd om ter plaatse te degusteren? Dan kan je makkelijk alles meenemen met de handige take away shop.


Reageer op dit artikel

  Volg deze discussie!  
Abonneren op